Programma

Spelen&Food&Music

16 teams strijden elk uur vanaf 13.00 uur verdeeld over de vier hieronder genoemd pleinen. Er wordt 50 minuten gespeeld door 4 teams. Daarna gaan de 4 teams samen naar het volgende plein. Op elk plein is ook een kraam met eten en muziek als er niet wordt gespeeld.

Boven van links naar rechts: Ton van den Boogaart, Riet Borsboom (beiden namens de RK Catharinakerk), Khalil Aaloul (namens de Marokkaanse Vereniging An Noer) en Willem Massier (lid Rotaryclub Barneveld)
Gehurkt: Joost Pater (namens muziekgezelschap de Harmonie en Laura Suitela (namens de Molukse Stichting Batu Tjapeu)
 1. Torenplein
  1. Spelen rond het thema Duurzaamheid
   Lichamelijke behendigheid en goed geoefende beenspieren spelen hier in elk geval een grote rol. De details houden we geheim om het extra spannend te maken.
  2. Muziekvereniging De Harmonie zorgt voor Food&Music.
 2. Catharinaplein
  1. Spelen rond het thema Historie
   Hier worden vooral de hersenen in het strijdperk gebracht. Puzzelen, vragen beantwoorden en een code kraken. Je moet het maar kunnen!
  2. De Catharinaparochie bestaat dit jaar 225 jaar en dat feest delen onze plaatsgenoten graag met alle Barnevelders. Tijdens de Spelen via Food&Music.
 3. Kapteijnstraat – plein
  1. Spelen rond het thema Transport
   Een mix van brute kracht, behendig omgaan met een apparaat, maar ook de kennis van transport wordt op de proef gesteld.
  2. Food&Music gaan hier verzorgd worden door onze Molukse plaatsgenoten via Stichting Batu Tjapeu. Lekkerrrrrr.
 4. Raadhuisplein
  1. Spelen rond het thema Kennis
   Ludiek, hilarisch en gekkigheid. Alle vier de teams strijden tegelijkertijd tegen elkaar. Dat wordt spannend, maar zeker ook lachen geblazen.
  2. De Marokkaanse vereniging An Noer heeft zijn plek in Barneveld helemaal gevonden. Zij verrassen met bijzondere lekkernijen en muziek.

Om alles goed te laten verlopen, is er voor de teams om 11.15 uur een centrale briefing.

De spelen eindigen op de pleinen om 17.30 uur. Daarna is in de foyer van de Rabobank of voor de bank de prijsuitreiking gepland met een hapje en een drankje voor deelnemers, pleinadoptanten, sponsors en andere vrijwilligers.

> Klik hier als je geïnteresseerd bent in sponsoring